Profiel

Het bedrijf bestaat sinds 1976 en is sedert 1990 gevestigd in Boxmeer op het bedrijventerrein "Valendries" aan de Merel 5. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van ventilatiesystemen, airco- en koelinstallaties e.d. toegespitst op de horeca, met name de discotheken en zaalbedrijven, alsmede kantoor- en bedrijfspanden.

Met name het ventilatiesytseem, dat door onszelf is ontwikkeld en alleen door ons bedrijf wordt vervaardigd en verkocht, wordt gezien als een geweldig product om een perfect klimaat te creëren in discotheken, zalen e.d. De wekelijks groeiende referentielijst van tevreden klanten onderstreept dit nog eens.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van SUS-kasten, t.b.v. de geluiddemping. Deze kasten worden in onze eigen werkplaats compleet gefabriceerd en naar de eindbestemming vervoerd. Ook de combinatie van verwarmen en koelen tesamen met het ventilatiesysteem is mogelijk, en wordt ook vaak toegepast.

Indien men problemen heeft met de huidige installatie, of plannen heeft voor een verbouwing en/of nieuwbouw, neem dan contact met ons op via telefoon, fax of mail. Er kan dan een afspraak gemaakt worden om op locatie de situatie op te nemen, en hiervoor een offerte te maken, dit alles geheel vrijblijvend.